20200529_LR_Oosterom_brandshoot_Daisy-19

Hallo, ik ben Daisy

Een perfect idee in je hoofd hebben, maar niet kunnen uitwerken en je hebt er simpelweg geen tijd voor. ​Slaat de stress al toe in je gedachten?!​ Dan help ik je graag als grafisch ontwerper én fotograaf.

Grafisch ontwerpster

Als grafisch ontwerpster ontwerp ik onder andere logo’s, brochures, flyers, advertenties en websites. Daarbij maak ik niet alleen iets wat er mooi uit ziet, maar ook aanspreekt bij de doelgroep en past bij de identiteit van jouw bedrijf.

Ik neem tijdens het gehele ontwerpproces een adviserende rol aan.

Fotografe

Goed beeldmateriaal is cruciaal bij een goed ontwerp en als fotografe kan ik je daar ook bij helpen. Als fotograaf leg ik graag de mens in zijn omgeving vast. Op een zakelijke formele manier of juist informeel en creatief.

Samen zetten we het perfecte product neer.

Benieuwd hoe een week er van mij uitziet?

Bekijk dan deze korte time-lapse:

Neem contact op met Daisy

Wil je graag even telefonisch overleggen, meer informatie opvragen of

direct - vrijblijvend - een kennismakingsgesprek plannen? Bel of mail mij dan gerust.

06 33 777 628

Over Daisy Renders

In 1985 ben ik geboren als Daisy van Hellemondt. Samen met mijn oudere broer groeide ik liefdevol op in een ondernemend gezin. Van jongs af aan koos ik voor het volgen van creatieve studies. De liefde voor sport heb ik op later ontdekt. En in 2010 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven; Mart.

Mijn bedrijf Daisy Renders ben ik gestart in 2013, na eerst een aantal jaren te hebben gewerkt bij een marketing- en communicatiebureau. Binnen mijn bedrijf vind ik het heerlijk om op mijn manier voor jou aan de slag kan:

  • Altijd open en eerlijk

  • Oprecht geïnteresseerd in jou en jouw bedrijf

  • Samenwerken voor het mooiste resultaat

  • Elkaar gunnen om te groeien

Ik ben…
creatief, perfectionist, lezer, kijker, luisteraar, helper, chocolade junk, grootverbruik theedrinker, gepassioneerd fotograaf en fanatiek ontwerper.

En ik zou graag… jou leren kennen.

 

Iemand leren kennen waar ik iets voor ontwerp of fotografeer. Dat waardeer ik enorm sinds ik gestart ben met mijn eigen bedrijf. Zo kan ik een ontwerp of foto maken dat écht past bij jou als persoon en bij je bedrijf.​

Daisy Renders
Daisy Renders
Neem contact op met Daisy

Wil je graag even telefonisch overleggen, meer informatie opvragen of

direct - vrijblijvend - een kennismakingsgesprek plannen? Bel of mail mij dan gerust.

06 33 777 628

Daisy in de media