Grafisch ontwerp

Als grafisch ontwerpster ontwerp ik onder andere logo’s, brochures, flyers, advertenties en websites. Daarbij maak ik niet alleen iets wat er mooi uit ziet, maar ook aanspreekt bij de doelgroep en past bij de identiteit van jouw bedrijf.

Ik neem tijdens het gehele ontwerpproces een adviserende rol aan.

20200529_LR_Oosterom_brandshoot_Daisy-63
"Onze items stralen professionaliteit én creativiteit uit.
Daarnaast is Daisy een prettige vrouw in de omgang."
Femke Lagerweij
Stichting Podium Boxtel

Werkwijze

We gaan eerst samen in gesprek, zodat jouw wensen duidelijk worden. ​Vóór het ontwerpen is het namelijk erg belangrijk dat ik weet wat je wilt, nodig hebt en wenst, voor wie het is (doelgroep) en wanneer jij er mee aan de slag wil (deadline). Na het gesprek ontvang je van mij een offerte op maat. Na het ontvangen van de getekende opdrachtbevestiging start ik het ontwerpproces.

Er worden één, twee of drie ontwerpschetsen gepresenteerd. Het aantal ontwerpen is afhankelijk van welk communicatiemiddel we gaan ontwerpen.

 

De ontwerpen worden per mail toegestuurd. De ontwerpen kun je uiteraard voorzien van feedback. Een nieuw voorstel wordt naar aanleiding van de verkregen feedback aan je gepresenteerd. Deze werkwijze wordt herhaald totdat een definitief ontwerp is verkregen (maximaal 3 correctierondes bij de prijs inbegrepen, meerwerk op naculculatie).

Na akkoord lever ik je de afgesproken bestanden aan en/of worden de bestanden aan de drukkerij geleverd. Ik geef je een seintje als het drukwerk opgehaald kan worden op de Industrieweg 23 in Boxtel.

""Professioneel, kundig, prettig in de omgang, goede prijs/kwaliteit verhouding en ze komt haar afspraken na."
Hanneke van Esch
Van Esch Support Project en Management
Vraag informatiebrochure aan

Vraag eenvoudig de informatiebrochure aan. Zo kun je rustig alles (offline) doornemen. Na het achterlaten van je e-mailadres ontvang je de brochure direct in pdf-vorm. Weet dat ik uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omga.

20200529_LR_Oosterom_brandshoot_Daisy-66

Waarom ik geen bronbestanden deel

Ik deel niet zomaar bronbestanden met je. Als ik de bronbestanden uitlever kan ik de kwaliteit hiervan niet meer bewaken, omdat er ‘gerommeld’ kan worden in het ontwerp. De huisstijl kan een eigen leven gaan leiden, wat niet ten goede kan komen aan de grondlegger van het middel; de ontwerper.

Als ontwerper ben je emotioneel betrokken bij het ontwerp. Je legt er je volledige kennis en creativiteit in voor een mooi en pakkend eindresultaat. En dat wil je graag bewaken voor de opdrachtgever.

Als klant betaal je voor het product en niet voor het bestand. Ik back-up al mijn werk intern en extern als onderdeel van mijn service naar mijn bestaande en voormalige klanten.

In principe lever ik dus geen bronbestanden uit, omdat ik jou zo kan helpen de kwaliteit van je (huis(stijl) hoog te houden. Ik kan echter een aantal situaties bedenken waarbij ik de bestanden wel met je deel:

  • Je kiest voor een samenwerking met een andere grafisch ontwerpster.

  • Je betaald voor het bronbestand, zodat je zelf met een andere leverancier het product kan realiseren (denk aan een drukkerij of signing-bedrijf). Door de betaling geef je aan dat je je bewust bent dat ik niet meer verantwoordelijk ben voor het eindproduct. Tevens betaal je voor een stuk rechten van mij als ontwerpster.

"Al geruime tijd werk ik heel graag samen met Daisy. Ze is niet alleen een goede ontwerpster en fotografe, maar ook een fijn mens om mee te werken. De communicatie is gemakkelijk en snel.Voor Stichting Brabants Centrum is ze van grote waarde."

Henk van der Zee

Directeur

Stichting Brabants Centrum, Boxtel

Neem contact op met Daisy

Wil je graag even telefonisch overleggen, meer informatie opvragen of

direct - vrijblijvend - een kennismakingsgesprek plannen? Bel of mail mij dan gerust.

06 33 777 628