Bedrijfsfotografie

Goed beeldmateriaal is cruciaal bij een goed ontwerp en als fotografe kan ik je daar ook bij helpen. Als fotograaf leg ik graag de mens in zijn omgeving vast. Op een zakelijke formele manier of juist informeel en creatief.

20200529_LR_Oosterom_brandshoot_Daisy-2.
"Daisy gaf bij de eerste ontmoeting een positief gevoel en
we hadden er alle vertrouwen in."
Melanie Schütte - van Pelt
Saris & Partners Makelaars

Werkwijze

We gaan eerst samen in gesprek, zodat jouw wensen duidelijk worden. ​Vóór het fotograferen is het namelijk erg belangrijk dat ik weet wat je wilt, nodig hebt en wenst, wat je van mij verwacht en voor wie het is (doelgroep).

Na het gesprek ontvang je van mij een offerte. Na het ontvangen van de getekende opdrachtbevestiging plannen we de fotoreportage in.​

Tijdens de reportage vraag ik je geduld en jouw tijd. Tijd om in alle rust de juiste beelden te kunnen maken.

De fotoshoot vindt plaats in de fotostudio in Boxtel of op een gewenste locatie naar keuze.
Ik fotografeer maximaal 8 personen.

Circa 1 week na de fotoshoot kun je jouw foto’s in een online gallery bekijken en selecteren. Je ontvangt hiervoor een mailtje van mij met een persoonlijke link.

Als jouw selectie bij mij bekent is, dan bewerk ik die foto’s tot in detail.

Je ontvangt van mij digitaal de factuur.

Na betaling ontvang je de gevraagde fotoselectie middels een downloadlink in jouw mailbox volgens de afgesproken voorwaarden.

"Een vakvrouw met gevoel voor mensen."
Annemieke Jense
Cygnus Management Support
Vraag informatiebrochure aan

Vraag eenvoudig de informatiebrochure aan. Zo kun je rustig alles (offline) doornemen. Na het achterlaten van je e-mailadres ontvang je de brochure direct in pdf-vorm. Weet dat ik uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omga.

HR202105_renders_bedrijfsfotografie_Van
HR202105_renders_bedrijfsfotografie_In M

Waarom ik geen

RAW-bestanden deel

Ik lever geen RAW-bestanden aan klanten. Soms vraagt een klant mij hiernaar, omdat hij of zij gelezen heeft dat ze ernaar moeten vragen. Anderen vragen naar deze RAW-bestanden, omdat ze denken dat een RAW-bestand van betere kwaliteit is.

In werkelijkheid is een RAW-bestand geen afgewerkt of bruikbaar product. Het bestand dient te worden bewerkt en omgezet in een bruikbare bestandsindeling. Zou je bijvoorbeeld een RAW-bestand willen laten afdrukken, dan krijg je te horen dat dit niet gaat. Elk vaklab (professioneel of voor particulieren) wil een JPEG-bestand hebben om afdrukken mee te maken, geen RAW-bestand.

Elke afbeelding die je ziet op mijn website, is een JPEG-bestand. Wanneer je mooie albums of wanddecoratie bekijkt, dan kijk je ook naar bestanden die zijn afgedrukt vanuit bewerkte, voltooide JPEG-bestanden en geen RAW-bestanden.

 

Zou ik jou een RAW-bestand geven dan is dat niet handig en zou het je uiteindelijk enkel frustreren.

Een andere reden waarom ik mijn RAW-bestanden in eigen beheer houd, is omdat het bewerken van de beelden (om er vervolgens JPEG's van te maken) deel uitmaakt van mijn creatieve proces. Dit proces maakt ook deel uit van wie ik ben als artiest en het gaat dus niet puur om "op het knopje drukken".

Wil je nog meer lezen over foto's en auteursrecht dan verwijs ik je graag door naar de website Focus Magazine.

"Al geruime tijd werk ik heel graag samen met Daisy. Ze is niet alleen een goede ontwerpster en fotografe, maar ook een fijn mens om mee te werken. De communicatie is gemakkelijk en snel.Voor Stichting Brabants Centrum is ze van grote waarde."

Henk van der Zee

Directeur

Stichting Brabants Centrum, Boxtel

Neem contact op met Daisy

Wil je graag even telefonisch overleggen, meer informatie opvragen of

direct - vrijblijvend - een kennismakingsgesprek plannen? Bel of mail mij dan gerust.

06 33 777 628